All our prestigious agar-agar comes from off shore in Japan. Our fishermen risk their lives to carefully catch the freshest and finest J apanese red algae (tengusa) in the large seas. After their courageous work, it goes through a long drying  and discoloring process under blazing sunshine. With such dedicated and professional effort, “the most luxurious” agar-agar is produced. We are delight to provide our exclusive product, “ Nippon Tengusa”, featuring a wonderful quality as well as the universal value of domestically produced seaweed, for our customers.
 
  

最高級のてんぐさの品質を追求し続けること。

 

最高級のてんぐさの品質を
追求し続けること。

おがたは、全国有数の産地で獲れた良質なてんぐさを館山倉庫・工場で一括ストックし万全の品質管理のもとで安定供給を心がけています。 従来通りの厳重な衛生管理はもとより、更なるトレーサビリティ向上の一環として、移動式ラック、最新の侵入警戒システムを導入し、また、出荷時には特許取得の遠隔マネジメントシステムを活用し、従来の現地スタッフによる厳しいチェックは勿論のこと、本社スタッフが遠隔目視でダブルチェックを行っています。 様々な工程を経てお客様のお口に入る原材料をご提供する立場で、更なる安心と安全のために努力を重ねています。

おがたは、全国有数の産地で獲れた良質なてんぐさを館山倉庫・工場で一括ストックし万全の品質管理のもとで安定供給を心がけています。 従来通りの厳重な衛生管理はもとより、更なるトレーサビリティ向上の一環として、移動式ラック、最新の侵入警戒システムを導入し、また、出荷時には特許取得の遠隔マネジメントシステムを活用し、従来の現地スタッフによる厳しいチェックは勿論のこと、本社スタッフが遠隔目視でダブルチェックを行っています。 様々な工程を経てお客様のお口に入る原材料をご提供する立場で、更なる安心と安全のために努力を重ねています。

 
ギャラリー1
 
ギャラリー2
 
ギャラリー3
 
 
 

 
株式会社 おがた
http://www.ogata-tengusa.jp/
本店所在地 
〒112-0013 東京都文京区音羽1-17-11-311
TEL:(03)5981-5228(代)FAX:(03)5395-0600
工 場 倉 庫 
〒294-0051 千葉県館山市正木501
TEL:(0470)27-3184 FAX:(0470)27-4775
 

にっぽんてんぐさ